AnVa Tubes & Components har fått en order på färdigkapat material med förbättrad skärbarhet från underleverantör till fordonsindustrin.

 

”Med vårt fokus på kundanpassning och skärbarhet är vi mycket glada att vi säkrat en order från en underleverantör till fordonsindustrin på ett signifikant årstonnage. Kunden valde oss just för att vi, tillsammans med verket, utvecklat en produkt vars materialegenskaper motsvarar kundens högt ställda krav, säger Tomas Eriksson, sälj- och inköp hos AnVa Tubes & Components.

Ordern förväntas löpa över flera år.”

 

AnVa Tubes & Components är en etablerad grossist av stålrör och –stång och har utvecklat en flexibel logistikplattform som är väl utformad för kunder som vill ha just-in-time leveranser av kapat, värmebehandlat och ev blästrat material, alternativt tex konsignationslager. AnVa Tubes & Components har också en modern, högt automatiserad bearbetningsverkstad i Eskilstuna.